Reviews

Harrie en Anita, mei 2022

We hebben hele fijne dagen gehad. Een erg leuk huisje en genoten van de zon, het landschap en de lieve honden. Gisteren zijn we naar landgoed de Slangenburg en Doetinchem gefietst en hebben in Zelhem heerlijk gegeten en gedronken (bij De Groes). Voor wij naar huis gaan nu nog even naar Warmelo en de zandsculpturen bewonderen. Dank jullie wel voor de gastvrijheid.

 

Renske en Jan, april/mei 2022

Net als alle voorgangers zijn wij ook zeer tevreden met alles wat hier geboden wordt. We voelen ons direct thuis. Fijn om er met de fietsen op uit te kunnen naar een wandelstartpunt of een restaurant. We genoten van het zelfgebakken brood en de andere eigen producten. Kortom, heerlijk uitgerust. Wie weet komen we hier weer terug als onze zomer-expositie in Beeldentuin/Galerie De Hulenhof weer moet worden opgeruimd. P.S. De Hulenhof is hier vlakbij, ook gemeente / deel van Zelhem.

Cees en Mieke, april 2022

Ook wij hebben genoten van het huisje, het heerlijke ontbijt (én lunch),  de gastvrijheid, de gezellige honden en kippen en niet te vergeten de vogels in de bomen en 'onder de pannen. Dank! O ja, en de tuin !!!

Arjan en Bram, april 2022

Deze Pasen heerlijk ge-Pieterpad van Holten via Vorden naar Zelhem, waar we in een waar paradijs terecht zijn gekomen. De warmte van deze familie straalde er al gelijk bij aankomst van af. Na een meer dan verfrissende duik in het meer, op de geleende fietsen naar het dorp en daarna snel naar dromenland vertrokken. 's Morgens met een waar vogelconceert wakker geworden en een fantastisch ontbijt als traktaktie. Kortom, een heerlijk verblijf bij fantastische mensen. Dit is dan ook niet zomaar Bieleman, dit is  Dé Bieleman. Warme groet,

Jan en Roelfina, april 2022

Na een prachtige wandeling van Vorden naar Zelhem konden we fijn uitrusten in dit leuke huisje. We hebben lekker geslapen en kunnen na het goedverzorgde ontbijt de volgende etappe van het Pieterpad vast wel weer volbrengen. Heel erg bedankt Henk en Joke voor jullie goede zorg en gastvrijheid.


Huub en Nicolle, maart 2022
Bedankt voor de super gastvrijheid en de fijne ontvangst. We hebben heerlijk geslapen. Een goed verzorgde  B& B. Zeker een aanbevolen plek om rustig tot jezelf te komen. Met een zeer goed ontbijt. We komen zeker nog een keer terug.
En niet te vergeten de lieve honden!


Tony en Dorie, maart 2022,
Heel veel dank voor het fantastische gastvrije verblijf (met uitstekend ontbijt) in jullie B & B. Voor ons nu even de laatste stop op het Pieterpad. Helaas roept het werk weer. Maar fijn om er even tussen te zijn geweest. En genoten van deze mooie rustplek. Hartelijke groet!

Sjenet en Kees, maart 2022
Na bijna 2 jaar weer terug in deze geweldige B&B. Rustig, schoon en netjes. Zeer gastvrij ontvangen. Het ontbijt is top en uitgebreid. Wij genoten van het Worship Weekend op de Betteld. En hadden zowaar tijd en zin om te fietsen rondom de Slangenburg. Henk en Joke, bedankt voor deze fijne plek. Tot ziens!

Kirsten en Sylvia, maart 2022
Wat een fijne plek om aan te komen. Aan alles is gedacht. Wat een heerlijk ontbijt was het. Bedankt voor alles. We gaan jullie B & B zeker aanraden. We hebben genoten!

Annelies en Tilly, oktober 2021
Wat een gastvrijheid, gezelligheid en geweldige plek. Prachtig ontbijt erbij, kortom: heel fijn! 

Theo en Gerda, oktober 2021
Bed and breakfast Bieleman

In onze top 5 geplaatst

Echt een huisje voor jezelf

Lekker bed, fijne douche

Enthousiaste eigenaars (incl. honden)

Mooie en lekkere producten bij 't ontbijt

Alles goed en praktisch ingericht

Niets op aan te merken.


 

         


 

.