Reviews

George & Jolanda, februari 2021,

Voor de tweede/derde keer en weer een heel prettig verblijf met een heerlijk ontbijt. Succes dit seizoen!

Marja en Egbert, februari 2021
Hartelijk dank voor het heerlijke verblijf in jullie B & B. Het was echt lekker genieten.
Het ontbijt was voortreffelijk. En het weer werkte natuurlijk ook prima mee. Groetjes.

Patty, februari 2021

Wat een eer om de eerste te zijn in het nieuwe seizoen in jullie heerlijke B & B. Wat een rust, wat ontzettend leuk en wat een heerlijk ontbijt!

Bedankt daarvoor! Veel succes dit seizoen. Hartelijke groet!
 

Jan, Janneke & Julia, december 2020

Vier jaar geleden waren wij hier zonder kind en dat was genieten; dit jaar was onze peuter mee en dat was nog meer genieten! Ze heeft zich kostelijk vermaakt, stond iedere dag wel een paar keer met haar neus tegen de ramen gedrukt op zoek naar Boris en Beertje (excuses voor de vieze plekken op de ramen....) en heeft genoten van haar zoektocht naar de kabouters (kabouterpad De Heikamp - Ruurlo). Hartelijk dank weer voor de gastvrijheid, het heerlijk warm opgemaakte kinderbedje en het derde glaasje sap bij ieder ontbijt werd zeer gewaardeerd. Groet!

Marrit en Jaap, oktober 2020
Toch nog een paar dagen er tussenuit. Heerlijk gewandeld in de prachtige omgeving. 'Trage tocht Zelhem' is een aanrader.
Stil en donker 's nachts, heerlijk geslapen. Het ontbijt is een feest. Boris en Beer, dat is ook genieten. Prachtige makkers.
Gastvrouw en gastheer: Dank jullie wel, wat is dit een geweldige plek met jullie 'aan het roer'! Ooit waren wij de (bijna) eerste gasten. We hebben wederom volop

genoten. Dank jullie wel. Mooi uiteinde van 2020 gewenst. Op naar volgend jaar met veel liefde en gezondheid. Hartelijke groet!
 

Monique en Jeanne, oktober 2020,
Dank jullie wel voor het prettige verblijf en het superlekkere ontbijt. Nu kunnen we er weer tegenaan voor de volgende Pieterpad-etappe!! De koffie was heerlijk!

Esther, oktober 2020 - 'voortreffelijk'

Een hele fijne b&b, helemaal compleet! Fijn bed en een fijne douche en het ontbijt is helemaal geweldig, alles vers!!! Dikke 10!!!

Agnes, oktober 2020 - 'voortreffelijk'

Wat een geweldige plek! Een mooi en ruim tuinhuis met alles aanwezig. Zeer gastvrij en geweldige service en een uitgebreid ontbijt met eigen gebakken brood, verse eitjes en eigen gemaakte jam. Iets verder van het Pieterpad, maar zeker de moeite waard.
 

E .v. Veenschoten , september 2020 - fantastisch'

Geweldige plek om tot rust te komen, met uitstekende service en bijzonder lekker ontbijt!!

         


 

.