top of page

 

Reviews

Ria en Hub, juli 2023.
Heel erg bedankt voor de gastvrijheid! Heerlijk zo op jezelf met alles wat je nodig hebt. We hebben
 lekker genoten tijdens onze Pieterpad op de fiets. 

Willemien en Riet, juli 2023.
Wat een fijne plek om neer te strijk
en na een etappe van het fiets-Pieterpad. Hartelijk dank voor de goede zorgen.

 

Matthea & Efrain, Silas en Mona, juli 2023.
We zijn het er unaniem over eens: dit is onze favoriete logeerplek tot nu toe op onze fietsvakantie langs het Pieterpad. Wat een hartelijke ontvangst en goede zorgen zo met deze hitte (fris vers glaasje appelsap, ventilators....). Zo'n gezellig huisje in zo'n droomtuin! En wat deed de duik in het water ons veel deugd.
Een héérlijk ontbijt, zo voelbaar, zichtbaar klaargemaakt met zorg en liefde
. Dank jullie wel voor deze fantastische plek!

 

Hans en Trudy, juli 2023.
Heel erg bedankt dat wij weer een aantal dagen in jullie huisje mochten log
eren. Alles was weer helemaal top. Een heerlijk huisje, geweldig vers ontbijt, twee superlieve honden en de gastvrijheid van jullie beiden. We wensen jullie alle goeds, maar bovenal gezondheid voor de toekomst en (wie weet) tot ziens!


Piet en Alie, juni 2023.
We he
bben het fijn in jullie B & B gehad. Elke ochtend verrast worden met een lekker ontbijt, dan begint je dag goed. We geven je voor het eitje een 8 gemiddeld!
Veel succes met jullie B & B.

Ans en Heleen, juni 2023.
Wij hebben het heerlijk gehad hier. We zijn gastvrij ontvangen door Jaap en Marrit, de 'waarnemers' en hebben genoten van het huisje, zwemmen in de recreatieplas, wandelen, fietsen in de omgeving, het ontbijt (én lunch!) en het avondeten op de terrassen van Zelhem. Dank voor het fijne verblijf hier. X


Greta en Marjan, juni 2023.
Wat een mooie plek om te overnachten. Super goed verzorgd door zeer vriendelijke waarnemers. Dank voor de goede zorgen en het heerlijke ontbijt. Nu nog een dagje Pieterpad, naar Braamt.

Daan en Lieve, mei 2023.
Hele fijne tussenstop tijdens het Pieterpad.  Henk en Joke , de volgende kilometers zijn mede mogelijk gemaakt door jullie en de beste vruchtensapjes die wij in tijden hebben gehad.

 

Anouschka en Jillis, mei 2023
We hebben drie heerlijke dagen gehad, bedankt voor jullie gastvrijheid. Genoten van de omgeving, het heerlijke ontbijt en het mooie huisje. Bedankt! Aai voor de hondjes.

Ingrid en Margriet, april 2023
Het was weer als vanouds TOP! Zeer speciale plek, met sfeer, zorg en aandacht die ervan af spat. Daarbij de gezelligheid samen. Genoten, Dank jullie wel!

Kees en Wilma, april 2023
Wat een mooi plekje. Het was goed vertoeven hier. Aan het ontbijt ontbrak ook niets. Bedank
t voor de gastvrijheid. Top!

Franciska en Marijke, april 2023
Heerlijke dagen gehad in uw mooie B&B
. Prachtige omgeving. En wat hebben we genoten van uw sapjes. Dank u wel voor uw gastvrijheid.

Esther en Gerhard, april 2023
Dank voor de gastvrijheid en de goede zorgen dit weekend. We hebben de MTB-route Zelhem direct aan de route kunnen oppakken en ondanks heel veel regen en een kleddernat parcours genoten van het Achterhoekse landschap. Verder heerlijk geslapen en zelfs zo diep dat we het ontbijt aanvankelijk gemist hadden, sorry Henk. Prettig huisje  en alles prima voor elkaar. Fijn! En zeker een aanrader dus. 

Harry en Anneloes, maart 2023
Net zoals alle andere mensen die de moeite hebben genomen om een review te schrijven, was onze ervaring ook een dikke 10 waard, We komen graag nog eens terug als de bladeren aan de bomen zitten. Veel succes met jullie B & B.

Evelyn en Gea, maart 2023
Een kort verblijf van 1 nacht vanwege een 2-daagse conferentie op de Betteld. Heerlijk geslapen en een royaal ontbijt
met eigen en streekproducten. Het 'blazertje' was een welkome aanvulling op het verwarmen.

Eddy en Geke, maart 2023,
Twee fijne overnachtingen. Heerlijke bed. Hartelijke ontvangst en wát een lekkere, gezonde levensmiddelen. Rust en natuur. En het belangrijkste: dat we dit plekje zo op het laatste momen
t nog konden krijgen. Hartelijk dank, Henk en Joke.

Leo en Tineke, maart 2023

Heerlijke overnacht in jullie prachtige B&B. Genoten van het ontbijt en de gastvrijheid!

Henk en Rita, februari 2023
Een nacht geweest in verband met een feest met oud-collega´s in de plaats Zelhem.... Het was heerlijk, goed bed, mooie omgeving en een zeer goed ontbijt. Kortom: prima!! Succes verder en hartelijke groeten.


 

         


 

.

bottom of page