Reviews

Caecilia, juli 2021
Wat een mooie B & B is dit! Ik ben het Graafschapspad aan het lopen en het was zeker de moeite waard een paar kilometer van de route af te wijken om hier te verblijven. Zo'n smaakvol en met aandacht ingericht huisje; ik heb me er met liefde omringd gevoeld. En de eerste tomaatjes uit de kas hebben heerlijk gesmaakt. Kom graag nog eens terug. Lieve groet!

Gert en Yolanda, juli 2021
Een heerlijke plek om even uit de drukte te stappen. Henk & Joke, dank jullie wel voor de goede zorgen, het heerlijke ontbijt, het mooie en gezellige huisje, de twee lieve viervoeters. Ook blij met de vervoersservice. Kortom, wij hebben genoten.

Nico en Marry, juli 2021

Wat een fantastische plek! En wat een overheerlijk ontbijt met jullie zelfgebakken brood en fruit uit eigen tuin. En een frisse duik in de recreatieplas 's morgens, het was super. We komen zeker terug, dan niet wandelend over het Pieterpad maar met de fiets. 

Odi van Kalmthout, juni 2021

Na een week lang Pieterpad lopen, was dit een hele fijne afsluiting. Prachtige plek, Heerlijk geslapen en fantastisch ontbijt. Kom zeker nog een keer terug. De omgeving is te mooi!

Han Oe, juni 2021
Al een tijdje was ik van plan jullie B & B te bezoeken. Het is hier nog veel fijner dan ik had verwacht! Heerlijk om even tot mezelf te komen, jullie vriendelijkheid stelde mij helemaal op mijn gemak. Daarbij hebben jullie een prachtig en sfeervol en comfortabel huisje! Dit smaakt naar meer. Ontzettend bedankt en tot ziens!

 

Saskia Allema, juni 2021

Appartementje met veel privacy. Extra prima slaapplek op slaapbank zodat je niet alleen als stel hier goed kunt vertoeven. Heerlijk ontbijt met zelfgemaakte producten. Fijn om een duik te kunnen nemen in aangrenzende recreatieplas na lange warme dag. En: de hondjes! We hebben het perfect gehad.
 

Astrid en Liesbeth, mei 2021
 

     Toeval in het zomerhuis.

      Viel in slaap op een bed 
      in een vogelhuis zonder deur

 

      Werd wakker met een mus 

      die op mijn vleugel lag
      te zingen in zijn slaap

 

      een merel is vroeg wakker
      Maar een mus kan slapen 
      tot hij honger krijgt

      veren zijn een goed kussen

      voor een bed met een lied

      van een merel en een mus'

                            (Kasper Peters)

 

Lieve Joke en Henk, samen genieten van de zwaluw, de mus, kippen, bloemen...... Dank en blijf gezond !!      

 

Pim & Liza, mei 2021

Een compact huisje, met álles! En dan ook nog twee knuffelige honden, een host vol oprecht enthousiasme en goede verhalen én het beste ontbijt van het Pieterpad, of in iedere geval van wij  de afgelopen dagen gelopen hebben. Veel dank!

         


 

.