top of page

Reviews
 

Sandra, 0ktober 2023.
Wat heb ik genoten! Het huisje, de hondjes, de tuin, de omgeving, jullie gastvrijheid, de heerlijke ontbijtjes (mmmmmm, elke dag weer!), echt even helemaal bijtanken (ondanks de regen). Heel erg bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer ! 

Frank en Nynke, oktober 2023.
Wat een heerlijke tijd hadden wij hier en het ontbijt is iedere ochtend een geweldig verzorgd feestje, met veel liefde voor de vruchten van het land gebracht. Dank! Tot volgend voorj
aar, hopen wij.

Jan, Trijntje, Sophie en Milan, oktober 2023.
We hebben heel erg genoten van jullie mooie huisje, tuin en natuurlijk jullie heel erg lekkere ontbijt. Ook heel erg fijn dat wij fietsen mochten lenen om naar Tukker.FM te gaan. Het was fantastisch. Ook onze kinderen vonden het heel erg leuk hier. Dank jullie wel en hopelijk tot ziens,

 

Henk en Arja, oktober 2023.
Wat hebben we weer genoten in deze mooie B & B. Een hartelijk welkom van Boris en Beertje. Weer heerlijk ontbeten en genoten van de Conferentie op de Betteld. Een dubbel genoten van jullie heerlijke tuin. Het voelde weer als thuiskomen. Zo fijn om hier bij jullie te zijn!!
We hopen tot volgend jaar. Het gaat jullie goed het komende jaar.


Theo en Tiny, september 2023.

Afgelopen 2 nachten - 3 dagen - heerlijk genoten in jullie heerlijke B & B. Wat een heerlijk plekje in jullie mooie tuin en prachtige omgeving. Zo heerlijk rustig hier vergeleken met de Randstad. De dag begon goed met een voortreffelijk ontbijt met zelfgemaakt producten. Ronduit TOP!

Sylvia en René, september 2023.
Kort maar krachtig; 'wat een fantastische plek'. Alles is perfect, wij komen graag nog eens terug! Geluk !


Nieske en Geke, september 2023.
Een fijne plek om te zijn in deze mooie omgeving. Elke ochtend een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Petra en Mary, september 2023.
Wat een warm welkom, we hebben genoten van jullie gastvrijheid, Henk en Joke. Ook voor het brengen naar en weer ophalen van het Tribute festival, wat een service. Een mooie plek om te verblijven met een heerlijk ontbijt. We komen graag nog eens terug.

Leo en Ellen, september 2023
Vriendelijk bedankt voor het heerlijke verblijf en het geweldige ontbijt. We hebben genoten van de rust en de mooie omgeving. 

 

Ellis, augustus 2023
Jullie heerlijke, hartverwarmende B & B is (weer) voor herhaling vatbaar. Graag tot ziens!

 

Margriet, augustus 2023
Wat hebben jullie hier een prachtig plekje, rust, stilte, natuur, heerlijk. Wat was het vrijdag een warm welkom, ik voelde mij gelijk thuis. Het bed is echt super lekker. Ik heb erg genoten van jullie tuin. Veel dank!

Egbert en Janny, augustus 2023
Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten in deze fijne B & B, heerlijk weer en een fantastisch ontbijt!!! Wellicht tot een volgende keer.

Siebe en Hennie, augustus 2023
We hebben erg genoten van jullie mooie B & B. Alles erop en eraan. Maar ook van de mooie omgeving. We hebben een week lang elke dag gefietst door de mooie omgeving met prachtig weer. Heerlijk ontbijt / lunch! Dank voor alle goede zorgen. 

         


 

.

bottom of page