top of page

 

Reviews

Ingrid en Margriet, april 2023
Het was weer als vanouds TOP! Zeer speciale plek, met sfeer, zorg en aandacht die ervan af spat. Daarbij de gezelligheid samen. Genoten, Dank jullie wel!

 

Kees en Wilma, april 2023
Wat een mooi plekje. Het was goed vertoeven hier. Aan het ontbijt ontbrak ook niets. Bedank
t voor de gastvrijheid. Top!

 

Franciska en Marijke, april 2023
Heerlijke dagen gehad in uw mooie B&B
. Prachtige omgeving. En wat hebben we genoten van uw sapjes. Dank u wel voor uw gastvrijheid.

Esther en Gerhard, april 2023
Dank voor de gastvrijheid en de goede zorgen dit weekend. We hebben de MTB-route Zelhem direct aan de route kunne
n oppakken en ondanks heel veel regen en een kleddernat parcours genoten van het Achterhoekse landschap. Verder heerlijk geslapen en zelfs zo diep dat we het ontbijt aanvankelijk gemist hadden, sorry Henk. Prettig huisje  en alles prima voor elkaar. Fijn! En zeker een aanrader dus. 

 

Harry en Anneloes, maart 2023
Net zoals alle andere mensen die de moeite hebben genomen om een review te schrijven, was onze ervaring ook een dikke 10 waard, We komen graag nog eens terug als de bladeren aan de bomen zitten. Veel succes met jullie B & B.

Evelyn en Gea, maart 2023
Een kort verblijf van 1 nacht vanwege een 2-daagse conferentie op de Betteld. Heerlijk geslapen en een royaal ontbijt
met eigen en streekproducten. Het 'blazertje' was een welkome aanvulling op het verwarmen.

Eddy en Geke, maart 2023,
Twee fijne overnachtingen. Heerlijke bed. Hartelijke ontvangst en wát een lekkere, gezonde levensmiddelen. Rust en natuur. En het belangrijkste: dat we dit plekje zo op het laatste momen
t nog konden krijgen. Hartelijk dank, Henk en Joke.

Leo en Tineke, maart 2023

Heerlijke overnacht in jullie prachtige B&B. Genoten van het ontbijt en de gastvrijheid!

Henk en Rita, februari 2023
Een nacht geweest 
in verband met een feest met oud-collega´s in de plaats Zelhem.... Het was heerlijk, goed bed, mooie omgeving en een zeer goed ontbijt. Kortom: prima!! Succes verder en hartelijke groeten.

Rien en Annet,
 oktober 2022
Wat een heerlijk verblijf is jullie B&B. De rust, de mooie tuin en de gastvrijheid maken het nog aangenamer. Jullie hebben overal aan gedacht, het was zéér goed verzorgd. Wat ons het meest zal bijblijven is het lekkere ontbijt. Echt smullen! Deze plek is zeker een aanrader.

Ray en Corina, oktober 2022

Helaas, ons weekendje bij jullie zit er weer op. Jullie hebben hier een heerlijk plekje gecreëerd. We hebben genoten van jullie ontbijtjes. Al die verse en eigen gemaakte producten, heerlijk. Bedankt voor jullie gastvrijheid en hopelijk tot een volgende keer.

 

André en Yvonne, oktober 2022

Het was heerlijk om in jullie B & B te zijn. Leuk om al jullie plannen voor de toekomst te horen. Heerlijk geslapen in deze rustige omgeving en een heerlijk ontbijt! Dank voor de gastvrijheid!


Rob en Ineke, september 2022

Wel bedankt voor de gastvrijheid in jullie uitstekende B & B. Het is een gedenkwaardige plek voor ons geworden: in Zelhem hebben wij het Pieterpad gerond. Begonnen in april 2021 vanuit Maastricht en nu geëindigd in Zelhem op 3 september 2022. Mooi resultaat.

 

Ellis, september 2022
Alles klopt hier. De plek, de mensen, de dieren, de fijne verzorging en aandacht. Top! Graag tot ziens.

 

John en Angelie, september 2022
Bedankt voor de goede zorgen. Het heerlijke ontbijt, vooral het zelf gemaakte brood. Het was top!

 

Sjaak en Debbie, september 2022
Wat een hartelijke ontvangst door Henk. We stapten in een gezellige Bed and Breakfast. Gezellig ingericht, je voelt je direct thuis. En wat een complete inrichting. Koffie, koffiemelk, thee, theedoeken, droogdoeken, handdoeken, zelfs washandjes en overal zeeppompjes. In de keuken een vergiet, sla-centrifuge, pannenlappen, zout, peper en kruiden. Zo ga je gemakkelijk van huis. Chocolaatjes bij aankomst, leuke bloemetjes op tafel. Een prachtige omgeving. Veel informatie aanwezig over fiets- en wandelroutes.
Zal deze locatie zeker aanbevelen en hoop weer terug te komen. Bedankt! 
O ja, geweldige boekenkeus. Had wel weken kunnen lezen.

         


 

.

bottom of page