top of page

 

Reviews

Corrie en Guido, juli 2022
Een heerlijke overnachting gehad met ..... inderdaad.... een super lekker ontbijtje! Dank jullie wel! Wij gaan weer verder op 't Pieterpad. Groeten.

 

Annelies & ...
Wat een schitterende serene plek & vriendelijke ontvangst, Een heerlijke plons in de plas genomen en vanochtend genoten van een heerlijk ontbijt. We hebben het fijn gehad op onze mini fietsvakantie. Bedankt!

... Maro, juli 2022
Ik vond het prachtig hier en heb genoten tijdens ons verblijf. Ik vind de honden heel lief en jammer dat ik afscheid moet nemen. Het ontbijt was super, ik houd van zachtgekookte eitjes (alsof jullie dat wisten). Tot ziens hopelijk. Groeten!

 

Martijn en Gonnie, juli 2022
Hartelijk dank voor het fijne verblijf. Het waren mooie dagen. We komen graag weer. Het is aan alles te merken dat jullie dit met veel plezier doen. Groet!


Carlijn, Pascale, Isa en Rieneke, juli 2022
Wij hadden de primeur met 4 dames in het huisje te mogen vertoeven en hebben een heerlijke avond en ochtend gehad. Wat een prachtig ontbijt. Liefs!

Ien en René, juli 2022
De Bieleman, de Bieleman

ergens tussen Halle en Zelhem

in de Achterhoek

De Bieleman, de Bieleman

zomaar een paar dagen 

op bezoek

De Bieleman, de Bieleman

een wonderschone plek!

 

Henk en Henny, juni 2022
Henk en Joke, we hebben een fantastische week bij jullie gehad De gastvrijheid, de verzorging, het gezellige babbeltje, het was fenomenaal. Het ontbijt en de verrassingen daarbij in de vorm van een sapje en een toetje en natuurlijk het zelfgebakken brood. Hier komen superlatieven tekort. 

Het ga jullie goed, de hartelijke groeten, ook voor Boris en Beertje.
 

René en Ilja, mei 2022
Wat een heerlijk plekkie hebben jullie hier. Het groen, de locatie en het huisje, in één woord TOP! We hebben genoten van de rust, de natuur, de ontvangst en het heerlijk ontbijt.

Dank jullie wel en wie weet tot ooit! Lieve groet.
 

Wendy, mei 2022
Dank voor alle goede zorgen en de warme ontvangst. Heerlijk huisje en heerlijk geslapen. En wat een geweldig ontbijt!

 

Jenneke, Tine, Ar, mei 2022
Die extra 2 km was zéér de moeite waard en blij =waren we met de afsnijroute naar / richting Pieterpad. We komen graag terug!! (top-ontbijt).


Harrie en Anita, mei 2022

We hebben hele fijne dagen gehad. Een erg leuk huisje en genoten van de zon, het landschap en de lieve honden. Gisteren zijn we naar landgoed de Slangenburg en Doetinchem gefietst en hebben in Zelhem heerlijk gegeten en gedronken (bij De Groes). Voor wij naar huis gaan nu nog even naar Warmelo en de zandsculpturen bewonderen. Dank jullie wel voor de gastvrijheid.

 

Renske en Jan, april/mei 2022

Net als alle voorgangers zijn wij ook zeer tevreden met alles wat hier geboden wordt. We voelen ons direct thuis. Fijn om er met de fietsen op uit te kunnen naar een wandelstartpunt of een restaurant. We genoten van het zelfgebakken brood en de andere eigen producten. Kortom, heerlijk uitgerust. Wie weet komen we hier weer terug als onze zomer-expositie in Beeldentuin/Galerie De Hulenhof weer moet worden opgeruimd. P.S. De Hulenhof is hier vlakbij, ook gemeente / deel van Zelhem.

Cees en Mieke, april 2022

Ook wij hebben genoten van het huisje, het heerlijke ontbijt (én lunch),  de gastvrijheid, de gezellige honden en kippen en niet te vergeten de vogels in de bomen en 'onder de pannen. Dank! O ja, en de tuin !!!


 

         


 

.

bottom of page